|
Turystyka i rekreacja UAM forum studenckie Nieoficjalne forum dot. kierunku turystyki i rekreacji na Uniwersytecie Adama Mickiewicza w Poznaniu
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
lato Partyzant

|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 13:09 Temat postu: Książki warte przeczytania |
|
|
Czyta tu ktoś książki? Co polecacie? Co waszym zdaniem nie powinno zostać pominięte?
Ja polecam ciekawą książkę Kinga Bezsenność.
Bohaterem powieści, której akcja rozgrywa się w Derry, jest mężczyzna cierpiący na bezsenność, Ralph Roberts. Im krócej sypia, tym dziwniej postrzega świat i ludzi - wydaje mu się, że zaczyna widzieć ich aury, a także tajemnicze istoty towarzyszące zgonom ich znajomych i przyjaciół. Tymczasem miasto jest rozrywane społecznymi zamieszkami spowodowanymi powstaniem szpitala, centrum opieki, w którym dokonuje się m.in. zabiegów aborcji.
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dormeo Partyzant

|
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 17:13 Temat postu: |
|
|
Ja polecam "Bez Pożegnania" - recenzję tej książki możecie znaleźć na leniuchu. Bardzo przystępnie napisana i szybko się ją czyta.
A "Bezsenność" też miałem okazję czytac i powiem szczerze, że całkiem dobra, tylko w niektorych momentach przedobrzona. _________________ www.naleniucha.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 17:13 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moor Partyzant

|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 16:53 Temat postu: |
|
|
Ja polecam nie książkę, a autora. R.R. Martin i saga "pieśni lodu i ognia" Czyta się świetnie. Plusssz Active, żeby trochę odgonić sen, i można czytać całą noc  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|